Kraamzorg Dronten

Ons werkgebied

Waarom een werkgebied?

Bij Kraamzorg Dronten zijn we toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg aan aanstaande ouders. We begrijpen dat de bevalling en kraamweek een unieke ervaring is en we streven ernaar om deze zo veilig en geruststellend mogelijk te maken. Daarom willen wij er altijd voor jullie zijn wanneer we het meest nodig zijn. Bijvoorbeeld als jouw bevalling is begonnen of als je midden in de nacht uit het ziekenhuis naar huis komt met jullie pasgeboren kleintje.

Onze Toewijding

Als kraamzorgorganisatie zijn we er om te zorgen dat je als vrouw tijdens de bevalling, als partner, maar ook in de kraamweek niet te lang hoeft te wachten op hulp rondom jullie pasgeboren baby. Daarnaast is het zaak dat de verloskundige altijd de assistentie krijgt die nodig is tijdens de bevalling. Om ervoor te zorgen dat deze speciale, maar ook spannende momenten in het leven van een gezin zo zorgeloos en gelukkig mogelijk verlopen hanteren wij een zogeheten ‘werkgebied’. Zo zijn we altijd op tijd bij je. Hoe groot ons werkgebied is, lees je hieronder.

Het belang van tijdige hulp

De geboorte van een baby is een van de meest bijzondere momenten in het leven. Het is een moment dat geen vertragingen of onzekerheden mag kennen. Daarom hebben we ons werkgebied zorgvuldig gekozen en we werken hard om ervoor te zorgen dat jullie niet te lang hoeven te wachten wanneer de geboorte nadert of als jullie naar huis mogen vanuit het ziekenhuis. Verloskundigen spelen een essentiële rol bij het begeleiden van zwangere vrouwen en bij de bevalling zelf. Verloskundigen hebben daarbij assistentie van de kraamzorg nodig, vooral wanneer de bevalling intenser wordt en in het geval van medische interventies. 

Kraamzorg in Dronten en omgeving

Om te garanderen dat wij op tijd bij je zijn als de bevalling is begonnen, werken wij met een werkgebied. Zo kun je je bij ons aanmelden als je in Dronten of omgeving woont. Twijfel je of je je kunt aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op.